– avagy bemutatkozunk részletesebben

Örülünk, hogy most rólunk, egy kiváló csapatról olvasol, mert ezek a pontok mindig jellemzik munkavégzésünket – legyen szó web oldalak kialakításáról, grafikai munkákról, vagy on-line kommunikációról.

Mindent megteszünk azért, hogy megrendelésedet üzleti és szakmai sikerre vigyük – Veled, közösen!

1.    Egyszerű – minden megrendelésnél az a cél, hogy a megrendelő pontosan értse, átlássa  a készülő megrendelését, működtetni is tudja (bár ebben segítünk, ha kérik!)

2.     Nagyszerű – a legmodernebb, kizárólag minőségi eszközökkel, a legmodernebb trendek szerint dolgozunk, így a lehető leghatékonyabb outputokra számíthatsz!

3.     Olcsó– Mi kisvállalkozóként alacsony árakkal működünk, és kisebb feladatokat is vállalunk, hozzá szabott árakkal. Pár lehetséges példa itt. Hosszútávon gondolkodunk és hiszünk abban, hogy a legjobb eredmények a szakmai és az üzleti vonal együttműködéséből születnek. Tényleg!

4.      Garanciák – Az igényfelmérés,  után is 5 garanciát vállalunk (részletek: itt), azaz a megrendelők biztonságban tudnak velünk együttműködni

5. A kicsi is számít! – Apróbb dolgokat is elvállalunk, mert szerintünk minden megrendelő pontosan tudja, hogy mire van az üzletmeneténél szüksége és mire van lehetősége (pl. átvitt értelemben nem csak egy egész ház felépítését vállaljuk, hanem egy kép felrakását is). Haladjunk lépésről lépésre!

6.     Kézzel fogható előnyök – Mindegy,  hogy kicsi vagy nagy vállalkozásod van, netán magánszemély vagy, az on-line jelenlét ma már elvárás, úgymond kötelező. Akár természetes vagy idegen Neked ez a „világ”, mi abban tudunk segíteni, hogy kihasználhasd (üzletileg is) ezen világ előnyeit – legyen szó akár egy színes honlap, jó logó vagy célzott, működő marketing kommunikáció, stb. előnyeiről

7.     Akadálymentesség –  nem lebutított verzió egy sárga ikonnal, hanem minden olvasódat és ügyfeledet érintő minőség. Azaz a lehető legtöbb ember számára hozzáférhetőség- több embert vonz (vakok és gyengén látók + 40 év felettiek, szemüvegesek, stb.), ami több bevételt jelenthet. Jobb felhasználói élményt ad, Google szemében érték, ezért javíthatod vele a weboldalad besorolását, keresési eredményeket.

8.     Ismertség és vonzóság – Jelentős technikai tudásunk van, és többéves tapasztaltunk van (mind fejlesztői, mind felhasználói oldalról), és tudjuk, hogy eszközeink, hogyan jelentsenek ütős reklámot a megrendelőnek, azaz az on-line eszközeinket mintegy elektromos reklámtáblát értelmezzük, állítjuk össze és üzemeljük be.

9. Ügyfélközpontúság, azaz az üzleti fókusz alap!– a fő fókusz a megrendelő ügyfelein van, hiszen őket akarjuk megszólítani, az üzletvitelt szeretnénk támogatni valós üzleti hátérrel!

10. Minőség, olcsón – Akár home-officehoz, avagy otthoni és irodai munkavégzéshez a legmodernebb módszerek a lehet leggazdaságosabb módon.

+1 – TE döntesz! – mi tanácsadóként, szakmai érvekkel támogatunk, de Te tudod, hogy mire van pontosan szükséged a bemutatott alternatívákból, mi megcsináljuk! 

A fenti lista bővíthető – írd meg Nekünk, te mivel bővítenéd, Neked mit jelentünk – frissítjük a listát!

Kattints a fenti „Elérhetőségek” gombra, es írj, hívj minket, kérdezz vagy kérj ajánlatot!